PRODUCT CATEGORIES

TOEPASSINGEN VAN COMPOSIET VOOR BELETTERING

Composiet belettering gaat langer mee en vergt minder onderhoud dan traditionele houten belettering, terwijl het een duurzaam en zeer duurzaam milieuvriendelijk materiaaloptie is.

Beide van onze Eva-Last composiettechnologieën, of het nu Apex of InfinityInfinity is, kunnen worden gebruikt voor beletteringstoepassingen gezien hun weerstand tegen vocht, insecten, ruw weer, vlekken, krassen, rotten, kromtrekken en, zeer belangrijk, hun weerstand tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, waardoor de intrinsieke kleur van uw belettering gedurende de gehele garantieperiode behouden blijft.

Hoewel alle Eva-Last composiettechnologieën kunnen worden gebruikt voor beletteringstoepassingen, raden we aan de kleur- en oppervlakte afwerkingsopties binnen onze assortimenten te bekijken en de individuele prestatievoordelen van elke technologie te overwegen om te bepalen welke het meest geschikt is voor uw specifieke beletteringstoepassing.

Wat betreft het productprofiel raden we echter aan om fasciaborden te gebruiken voor beletteringstoepassingen. Infinity-fasciaborden zijn de meest kosteneffectieve optie en het scala aan kleuren voegt een strakke uitstraling toe aan uw bord. Hiermee creëert u een duurzaam houten uiterlijk bord, voor de komende jaren.

Als het gaat om de branding op uw belettering, kunnen fasciaborden professioneel worden laser-gegraveerd of gesneden met een CNC-snijder om uitgesneden belettering te creëren. Door uw uitgesneden bord te monteren tegen een contrasterende kleur PVC-materiaal, ingeklemd tussen een tweede fasciabord, kunt u uw belettering een unieke reliëfuitstraling geven.

Wat betreft het ophangen of monteren van uw belettering, overweeg de lange termijn functie van uw belettering. Eva-Tech-borden kunnen worden gemonteerd met verborgen studs van de muur voor een zwevend effect, kunnen worden bevestigd aan een verticaal metalen substraat met kleur afstemmende verborgen bevestigingsmiddelen of kunnen worden geponst en opgehangen met dunne ketting of kabel voor ophangtoepassingen. Geniet van alle schoonheid van houten belettering, maar gebruik Eva-Last bamboe composiet, dat vriendelijker is voor het milieu en minder zorgen met zich meebrengt.