PRODUCT CATEGORIES

HET VERBETEREN VAN HOE WIJ BOUWEN, IS MOGELIJK.

Eva-Last is bezig met een revolutie in de manier waarop bouwen kan worden gedaan door milieuvriendelijke composietproducten aan te bieden die het werk van hout of andere traditionele bouwmaterialen voor buiten op een slimmere en duurzamere manier uitvoeren. Het merk Eva-Last is gebouwd op de principes van milieubewustzijn, kwaliteit en innovatie, en ons voortdurende succes getuigt van de zorg die we besteden aan alle aspecten van ons bedrijf.

EEN BETROUWBAAR MERK

Eva-Last is een wereldwijd gerenommeerd merk dat gebruikmaakt van een oplossingsgericht bedrijfsmodel om innovatieve, duurzame bouwmaterialen en systemen te creëren die waarde toevoegen aan het leven van klanten. Het hart van Eva-Last wordt gevormd door een team van zeer bekwame, creatieve specialisten die verenigd zijn door een passie om milieubewustzijn te bevorderen via milieuvriendelijke bouwproducten en bedrijfsvoering. Door zich in te zetten voor productie met een lage milieubelasting en geavanceerde composiettechnologie, is Eva-Last bezig met een revolutie in de manier waarop bouwen kan worden gedaan. We ontwerpen en leveren prachtige, langdurige groene alternatieven die het leven van onze klanten gemakkelijker, gezonder en gewoonweg beter maken.

EEN MOEITELOOS ALTERNATIEF VOOR HOUT

Eva-Last composiet biedt de schoonheid van hout, maar in een zorgeloze, duurzame optie die langer meegaat, vrijwel onderhoudsvrij is en milieuvriendelijk. Zeer geavanceerd technologie brengt zelfs nog grotere structurele verbeteringen en voordelen voor de levensstijl naar composiet, en doordachte aandacht voor esthetiek geeft het nu een nog natuurlijkere uitstraling in een uitgebreid assortiment van producten, kleuren en texturen.

WERELDWIJD HERKEND EN VERTROUWD

Eva-Last is een wereldwijd erkend en vertrouwd merk dat gespecialiseerde bamboe plastic composietproducten produceert en distribueert. We bieden ook gespecialiseerde ondersteuningssystemen en deskundig advies, zodat elke bouw ontworpen is om lang mee te gaan. Eva-Last composietprofielen en aanvullende systemen zijn te vinden in meer dan 35 landen wereldwijd. Ze hebben deel uitgemaakt van enkele van ’s werelds grootste bouwprojecten en de zwaarste klimaten van Moeder Natuur doorstaan.

DUURZAAMHEID

Zorg voor onze planeet en toekomstige generaties drijft onze toewijding aan duurzame productie van milieuvriendelijke bouwmaterialen aan.

INNOVATIE

Wij zijn toonaangevend in de branche op het gebied van geavanceerde technologieën voor composietbouw, gericht op ontwerpen voor de toekomst.

VERANTWOORDELIJKHEID

Ons betrouwbare en vertrouwde wereldwijde merk is gebaseerd op een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteitsproducten. We streven er altijd naar om te doen wat juist is voor ons personeel, onze klanten en onze aandeelhouders.

KLANTTEVREDENHEID

Klantbeleving staat bij ons voorop en we zijn vastbesloten om altijd aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen of deze te overtreffen, bij elk contactpunt in het bedrijf.

SUSTAINABILITY

Care for our planet and future generations drives our commitment to sustainable manufacturing of environmentally friendly building products.

INNOVATION

We are industry leaders in cutting-edge composite building technologies who are focused on designing for the future.

ACCOUNTABILITY

Our reliable and trusted global brand stems from a proven track record of providing quality products. We strive to always do what’s right for our staff, our customers, and our shareholders.

CUSTOMER EXCELLENCE

Customer experience is our top priority and we are determined to always meet or exceed our customer expectations, at every touchpoint in the business.

BEDRIJFSPROFIEL VAN EVA-LAST

Ruim een decennium geleden werd Eva-Last opgericht door een gepassioneerd en gedreven team dat de behoefte erkende aan milieubewuste, praktische en duurzame bouwoplossingen. Jaren van onderzoek en voortdurende productverbetering hebben ertoe geleid dat Eva-Last erkend wordt als leider in de composietbouwsector, zowel lokaal als internationaal.

EVA-LAST WERELDWIJD

Eva-Last is een wereldwijd gerenommeerd merk dat een oplossingsgericht bedrijfsmodel hanteert om innovatieve, duurzame bouwmaterialen en systemen te creëren die waarde toevoegen aan het leven van klanten.

Duurzaamheid

Wij hebben geholpen bij het pionieren van de composietindustrie en leiden nu de weg op het gebied van schonere en groenere productie, waardoor ons bedrijf nog duurzamer wordt.

Heeft u een vraag?

Onze Eva-Last vertegenwoordigers zijn experts in composietmaterialen. Bekijk onze meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op voor hulp bij uw vragen over composiet.