PRODUCT CATEGORIES

VOORDELEN VAN COMPOSIET

NATUURLIJKE UITSTRALING

ANTI-SLIP

KRASBESTENDIG

KLEURVAST

ONDERHOUDSARM

WATER-&WEERBESTENDIG

TOONAANGEVENDE GARANTIES

MILIEUVRIENDELIJKE

COMPOSIET GAAT LANGER MEE, PRESTEERT BETER, EN BLINKT UIT TEN OPZICHTE VAN HOUT!

Composiet is de oplossing voor de onderhoudsproblemen, levensstijlbeperkingen en milieubelasting van hout. Hoogwaardig composiet biedt superieure functionaliteit, duurzaamheid en duurzaamheid in vergelijking met hout, terwijl het nog steeds de prachtige esthetiek van natuurlijk hardhout biedt. Composiet heeft de markt veroverd omdat steeds meer mensen kiezen voor slimme producten die uitzonderlijk onderhoudsarm, langdurig en milieuvriendelijk zijn. Eva-Last composiet loopt voorop in de branche op het gebied van functionaliteit, garanties, track record, innovatie, schoonheid en holistische duurzaamheid. Eva-Last composiet vereist slechts af en toe vegen voor onderhoud, kan efficiënter worden geïnstalleerd dan hout, blijft tientallen jaren veerkrachtig en biedt tal van prestatie- en levensstijlvoordelen, zoals slip-, kras-, vlek- en UV-bestendigheid. Het is een hygiënischer, veiliger en duurzamer buitenoptie dan hout. Eva-Last composiet is verkrijgbaar in een scala aan texturen, stijlen en kleuren die de essentie van hout belichamen. Onze toonaangevende composietproductlijnen stellen u in staat uw droom buitenruimte werkelijkheid te maken en uw leven een beetje beter en groener.

WAAROM KIEZEN VOOR COMPOSIET

PLANKEN DIE STANDHOUDEN
DE TEST DER TIJD

Eva-Last composiet is gebouwd om de zwaarste klimaten jarenlang te weerstaan. Onze composietproducten worden wereldwijd met succes gebruikt, van brandende woestijnen tot ijzige bergtopchalets. De ingebouwde weerstand tegen UV, schimmel en vocht, micro-organismen, barsten, kromtrekken, splijten en splinteren maakt Eva-Last composiet uitzonderlijk weerbestendig, veerkrachtig en betrouwbaar.

MINDER ONDERHOUD, MEER
GEMAK

Schuur, beits of verzegel uw terras nooit meer. Eva-Last planken vereisen zeer weinig onderhoud. Een eenvoudige slangbeurt en af en toe vegen is alles wat nodig is om Eva-Last er als nieuw uit te laten zien.

EEN OPPERVALK DAT
BLOTE-VOETEN VRIENDELIJK IS

Begin met verkennen zodra u naar buiten stapt. Eva-Last composiet terrasdelen zijn antislip en splintervrij, waardoor ze veilig zijn voor het hele gezin. Bovendien is elke plank ook vervaardigd met antimicrobiële eigenschappen, zodat een hygiënisch oppervlak wordt gegarandeerd.

DUURZAAM TOT DE KERN

Door een unieke combinatie van bamboe en gerecycled plastic te gebruiken, zijn alle Eva-Last composietproducten milieuvriendelijk en vrij van giftige chemicaliën en conserveermiddelen die doorgaans worden gebruikt voor behandeling van natuurlijk hout.