PRODUCT CATEGORIES

DEALERS

SAMENWERKEN MET HET SNELST GROEIEN DEDEKKINGMERK

Eva-Last heeft de sector van composiet terrasplanken stormenderhand veroverd en blijft haar markt uitbreiden. Als een Eva-Last dealer kunt u uw klanten toegang bieden tot het composiet dat ze willen en genieten van gespecialiseerde ondersteuning en marketingtools van Eva-Last.

ONZE PRODUCTCATEGORIEËN

Het productassortiment van Eva-Last is blijven groeien en evolueren sinds we voor het eerst op de markt kwamen. Het succes van onze originele composiet terrasplanken heeft nieuwe innovaties en ontwerpen binnen ons assortiment van terrasplanken geïnspireerd en heeft hele nieuwe productcategorieën gelanceerd, zoals composiet gevelbekleding, architectonische balken, bevestigingsmiddelen en binnenvloeren. Eva-Last biedt nu alle niet-structurele componenten die nodig zijn om een prachtige en moderne buitenruimte te creëren.

BEVESTIGINGSMIDDELEN

VOORDELEN ALS EVA-LAST DEALER

Als Eva-Last-dealer ontvangt u meer dan alleen technische en productinformatie om u te helpen het duurzame productaanbod van Eva-Last te presenteren. U ontvangt regelmatig winkelbezoeken van onze composietexperts om de verkoop te stimuleren en u krijgt toegang tot ons volledige merchandise-aanbod om de merken, producten en kleuren die u verkoopt onder de aandacht te brengen. Wij bieden u toegang tot zowel ons online trainingsportaal als tot persoonlijke verkoop- en contracttrainingsprogramma’s. Verkoopliteratuur, presentaties en onze website zijn allemaal beschikbaar om u te helpen bij het verkoopproces. Ook zullen wij in-store vakdagen en andere acties doen met ons dealernetwerk.

STAPPEN OM EEN EVA-LAST DEALER TE WORDEN

Vraag een winkelbezoek aan, ontvang productmonsters, krijg toegang tot ons training- en presentatieportaal en word onderdeel van de gelukkige Eva-Last-familie.

STAP 1

VUL ONS ONLINE DEALERAANVRAAGFORMULIER IN.

STAP 2

MAAK EEN WINKELBEZOEK EN PRESENTATIE MET ONZE COMPOSIETEXPERT.

STAP 3

Teken een dealerovereenkomst.

STAP 4

Laat uw winkel merchandise verkopen.

STAP 5

Begin met het verhandelen en verkopen van uw assortiment duurzame bouwproducten van Eva-Last.

DEALER VERKOOPTOOLS & MERCHANDISE

Wij bij Eva-Last bieden uitgebreide verkoopinstrumenten en merchandising voor onze dealers om het presenteren van Eva-Last producten eenvoudig te maken. Eva-Last biedt een ruime keuze aan merchandisingopties om aan te passen aan grote of kleine winkels en de beschikbare ruimte om het Eva-Last assortiment dat u in voorraad heeft of verkoopt, weer te geven. Neem contact op met uw Composiet Verkoopexpert om uw exacte behoeften te definiëren

STAANDE PRODUCTDISPLAYS

A-Frame- en T-Frame-deckdisplay's, evenals Tier binnenvloer-retaildisplay's, trekken de aandacht en bieden informatieve informatie.

WANDMONTAGE DISPLAYS

Wandgemonteerde displays voor dekken en bekleden bieden voldoende informatie zonder veel vloerruimte in beslag te nemen.

VERGELIJKINGSBORDEN

Eva-Last vergelijkingsborden bieden een eenvoudige vergelijking van de technologieën, texturen en kleuren die beschikbaar zijn voor onze dek- en bekledingsproducten.

TOONBANK PROEFPAKKETTEN

Toonbankproefpakketten bieden de perfecte kleurstaaloplossing voor klanten in uw wink

PRODUCTBROCHURES

De productbrochures van het Eva-Last-assortiment zijn een effectief communicatiemiddel over onze producten en de beschikbare kleuren. Een stille verkoper in uw winkel.

PROEF BEWAARDOZEN

Proef bewaardozen zijn beschikbaar in de merken en technologieën die u verkoopt. Dit is het perfecte verkoopinstrument om door te geven aan uw aannemers om de verkoop te stimuleren. Deze zijn beschikbaar voor het dekken, bekleden en architectonische van balken.

KLEURSTAAL

De binnen-vloer kleurstaal is een effectieve manier om een klant alle beschikbare kleuren binnen het Tier assortiment te tonen. Ze kunnen ook de textuur, dikte en ondervloer van het bord aanraken en voelen.

PROEFTASSEN

Eva-Last proeftassen bieden een uitgebreid assortiment monsters voor ons assortiment terrasplanken, en een systeemdisplay voor ons assortiment gevelbekleding. Dit is het ideale verkoophulpmiddel voor uw topaannemers.

VERKOOP MET ZELFVERTROUWEN

Als Eva-Last-dealer kunt u met vertrouwen verkopen, wetende dat het product volledig wordt ondersteund door de fabrikant. Dit geeft u gemoedsrust en de mogelijkheid om uw klanten te verzekeren van hun beslissing om een wereldwijd vertrouwd merk en product te kopen..

PRODUCTGARANTIES

Onze toonaangevende garanties zijn duidelijk en tonen onze toewijding aan de kwaliteit van onze producten.

TECHNISCHE INFORMATIE

Onze gedetailleerde installatiehandleidingen, reinigings- en onderhoudshandleidingen, en technische datasheets geven u het volledige overzicht van Eva-Last composiet.

PRODUCTBROCHURES

Onze uitgebreide brochures, per merk, leggen ons volledige product- en kleuraanbod uit, zodat klanten gemakkelijk kunnen begrijpen en het juiste product voor hun toepassing kunnen kiezen.

PRODUCT WARRANTIES

Our industry-leading warranties are straightforward and showcase our commitment to the quality of our products.

TECHNICAL INFORMATION

Our detailed installation guides, cleaning and care guides, and technical datasheets give you the full scope of Eva-Last composite.

PRODUCT BROCHURES

Our in-depth brochures, by brand, explain our full product and colour offering making it easy for the customers to understand and choose the right product for their application.

ONLINE TRAINING

Our Academy has been designed with world-class content to empower you to learn about our company, products, and best installation practices.

IN-STORE TRAINING

Eva-Last experts are available to meet with you for personalised training about our products and installation specifications. We provide meaningful feedback and are available for ongoing support throughout your installation.

ONLINE TRAINING

Onze Academy is ontworpen met content van wereldklasse om u in staat te stellen meer te leren over ons bedrijf, onze producten en de beste installatiepraktijken.

PERSOONLIJKE TRAINING

Eva-Last experts zijn beschikbaar om een persoonlijke training te verzorgen over onze producten en installatiespecificaties. We bieden zinvolle feedback en zijn beschikbaar voor doorlopende ondersteuning gedurende uw installatie.

INSPIRATIE

Bekijk afbeeldingen van recente en lopende projecten van Eva-Last, creatieve installaties en onze Flickr-galerij om uw ideeën op gang te brengen over hoe Eva-Last uw ontwerpen kan verbeteren.

FOTO GALLERIJ

Geniet van foto's van Eva-Last composietinstallaties uit heel Zuid-Afrika.

CREATIEVE COMPOSIETOPLOSSINGEN

Bekijk wat er mogelijk is bij het bouwen met Eva-Last composietproducten en systemen.

FLICKR GALLERIJ

Ontdek onze albums en visuele galerijen voor verdere ideeën over hoe u Eva-Last composiet kunt gebruiken.

VOLG ONS