PRODUCT CATEGORIES


MATERIAL CALCULATOR

Planning and budgeting are essential steps in the process of creating and enjoying your very own dream deck. The Eva-Last® composite decking calculator is here to help make that process as simple and straightforward as possible. Enter your final deck dimensions, select your preferred Eva-Last® product, and let the composite decking calculator do the math.

FILL IN THE DETAILS OF Your DECK

DECK BOARDS REQUIRED

SCREW PACKS REQUIRED

BOARD SPECS:

vereenvoudigen, en dat geldt ook voor de materiaalschatting. Gebruik de materiaalschatting als een startpunt om te bepalen hoeveel materiaal uw droomproject nodig zal hebben en kom een stap dichterbij om die droom werkelijkheid te laten worden.

Gebruik de materiaalschatting om te helpen bij budgettering, ontwerpen, herzien, verbeteren en uiteindelijk het creëren van een luxe composiet terras of buitenruimte.

Raadpleeg alstublieft een vertegenwoordiger van Eva-Last voor een officiële offerte voordat u uw materiaalaankoop plaatst; de materiaalschatting is bedoeld om slechts een ruwe schatting te geven voor pre-planningsdoeleinden. Deel alstublieft uw resultaten van de materiaalschatting met uw dichtstbijzijnde Eva-Last verkooppunt of vertegenwoordiger om het offerte- en bestelproces te stroomlijnen.