PRODUCT CATEGORIES

TOEPASSINGEN VOOR Composiet meubels

Composiet meubels kan een buitenruimte compleet maken dankzij de duurzame, onderhoudsarme eigenschappen en kan uw buitenruimte gemakkelijker te onderhouden en te waarderen maken. Eva-Last composiet doorstaat de elementen met gratie en kan het hele jaar door buiten worden gelaten zonder dat het op enigerlei wijze bedekt hoeft te worden. Hoewel Eva-Last geen kant-en-klare meubels levert, kunt u de omlijstingsschotten in bestaande frames of op maat gemaakte artikelen verwerken.

VOORDELEN VAN EVA-LAST COMPOSIET

Available in a host of beautiful natural wood look finishes, Eva-Last composite is ideal for use in outdoor furniture, it mimic’s wood but without the heavy maintenance.

Apex bamboe geschuimd-PVC omlijstingsschotten zijn het meest geschikt voor het creëren van uw droommeubilair voor buiten. Hun lichte gewicht betekent lichtere meubelstukken voor gemakkelijker manoeuvreren.

Als uw buitenmeubelen in de zon zullen staan en niet zijn voorzien van kussens of bekleding, is het raadzaam om een lichtere kleur te kiezen, omdat donkere kleuren warmte vasthouden en heet kunnen aanvoelen.

Elke Eva-Last composietreeks heeft zijn eigen selectie natuurlijke kleuren en oppervlakteafwerkingen om bij uw stijl te passen. Overweeg hoe u wilt dat uw meubels eruitzien tegen de achtergrond van uw buitenruimte bij het kiezen van de composietreeks om te gebruiken.

Als u al een buitenelement zoals een Eva-Last dek, pergola of banken heeft geïnstalleerd of overweegt te installeren, wilt u wellicht uw meubels maken van hetzelfde type composiet dat elders wordt gebruikt voor een samenhangend esthetisch geheel.

Wij geloven dat Eva-Last composiet bewust veelzijdig is om u ontwerpvrijheid te geven, zodat u unieke composietmeubels kunt creëren.